Wat is Liefde?

LIEFDE HET GEEN GELD NODIG NIE

deur Izak Loots

Liefde is ‘n glimlag, nie ‘n frons NIE.  Liefde is ‘n drukkie, nie ‘n klap in die gesig NIE. Nee, die Liefde is omgee, nie om net misbruik te word NIE. Liefde is om die sambreel vir iemand in die storm van hulle lewe te wees en die reënboog na die storm, wat altyd daar sal wees. Liefde is om iemand se trane af te vee, nie dit te veroorsaak nie.

Liefde is om boek te hou van al die goeie tye, nie altyd net die slegte tye nie. Liefde vergewe nog voor iemand jou seer gemaak het. Jy weet mos, daardie LIEFDE wat GOD vir ons HET moet jy as Christen kind ook uitdeel, want wanneer jy daardie LIEFDE ken sal dit jou liefde ‘n ligtoring maak wat ander die rigting KAN aanwys in hul donker dae.

Daardie selfde LIEFDE maak van jou ‘n boom wat ook koelte kan gee vir die wat rus nodig het. Liefde word nie gespreek nie, maar gewys. Liefde kan genees, vertroos, versterk en al het jy niks om iemand te bied nie, maar jy het LIEFDE wat geld nie kan koop nie, is jy die rykste mens op kierdie aarde! So deel dit met almal SODAT HULLE OOK RYKDOM KAN KEN.

Vra met liefde elke dag in gebed dat GOD jou sal vul met SY HEILIGE GEES, om elke dag meer en meer soos Hy te kan wees. Vul jou met die vrugte van die Gees.

My gebed vir jou:

Ek het vandag ‘n gebed vir jou gedoen.

Ek weet dat die Here dit gehoor het –

Ek het sekerheid daarvan in my hart,

al het Hy geen woord gespreek.

Ek het nie gevra vir weelde of roem,

ek weet jy sal nie omgee.

Ek het gevra dat Hy naby jou sal wees

gedurende jou besige dag.

Ek het gevra dat Hy jou Sy ryke seëninge

sal gee wat vir ewig sal duur.

Om jou gesondheid en seëninge te skenk en

vriende om dit mee te deel.

Ek het gevra vir blydskap deur alle klein en groot

gebeure in jou lewe.

Maar dit was Sy vrede vir jou

wat ek die meeste gevra het.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *